Χθες που πήγαμε σε μια συγκέντρωση άκουγα μια παρέα να συζητάει για μετακομίσεις και ήταν ευκαιρία να μάθω από πρώτο χέρι τι γίνεται με αυτό το θέμα τι παίζει από τιμές και τι υπηρεσίες προσφέρουν.

Ο Κώστας που ήταν ο πιο μεγάλος της παρέας και είχε τις περισσότερες εμπειρίες μου είπε για μια μεταφορική εταιρεία που βρήκε στο ιντερνετ και του έκανε τις δυο τελευταίες μετακομίσεις του στο σπίτι και το μαγαζί του.

Τον ρώτησα πως μπορώ να τους βρω αν έχει το τηλέφωνο τους και μου είπε ότι αν γράψεις την λέξη μετακομίσεις στο goggle εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα και το site είναι www.metakomiseis.info

Μου ανέφερε επίσης ότι πήγαν στο σπίτι του έκαναν δωρεάν εκτίμηση του χώρου και του έδωσαν την πιο καλή πρόσφορα για μετακομίσεις τιμές.

Τις επόμενες μέρες επικοινώνησα μαζί τους και κλείσαμε ένα ραντεβού μέρα και ώρα που με βόλευε και διαπίστωσα ότι πρόκριτε πραγματικά για μια αξιόπιστη και σοβαρή εταιρεία που σου εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή.

Η πρόσφορα που μου δώσανε ήταν πάρα πολύ καλή και κλείσαμε αμέσως ημερομηνία για την μετακόμιση.

Το συνεργείο μετακομίσεων ήταν άψογο, με το χαμόγελο και πολύ καλοί επαγγελματίες.

Ξεμοντάρανε όλα τα έπιπλα, αποσυνδέσανε ηλεκτρικές συσκευές, air conditions και αμπαλάρανε όλα τα πράγματα μου.

Επειδή ήμουνα στον 4 όροφο για το κατέβασμα τον επίπλων χρησιμοποίησαν ανυψωτικό για μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο σωστή δουλεία. Έμεινα έκπληκτος όταν είδα το σπίτι μου άδειο μέσα σε λίγες ώρες.

Μετά από λίγο ήμασταν στο καινούργιο σπίτι όπου το συνεργείο της μεταφορικής εταιρίας ΒΑΡΔΑΚΗ μοντάρανε όλα τα έπιπλα, τα βάλανε στην θέση τους και μου συνδέσανε και τις ηλεκτρικές συσκευές.

Σας συστήνω την εταιρία ανεπιφύλακτα για Μετακομίσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη.