Ο κατάλογός μας υποστηρίζεται στην προώθηση των μηχανών αναζήτησης από μία εκ των κυριοτέρων εταιρειών στο χώρο της διαδικτυακής διαφήμισης με ειδίκευση στο SEO (Search Engine Optimization).

Δεν είναι τυχαίο που η ιστοσελίδα μας από τις πρώτες κιόλας μέρες της δημιουργίας της εμφανίστηκε στα πρώτα αποτελέσματα της Google με πλήθος ισχυρές λέξεις κλειδιά (π.χ. ελληνικός κατάλογος, κατάλογος ιστοσελίδων, δωρεάν καταχώρηση σε κατάλογο ιστοσελίδων κ.λ.π.) Στο Greekdirectory.Eu έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε την ιστοσελίδα σας με 6 τρόπους.

1. Δωρεάν καταχώρηση:
Χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, καταχωρείτε την ιστοσελίδα σας ή το μπλογκ σας στην κατάλληλη κατηγορία.
Συμπληρώστε τη φόρμα για τη δωρεάν - απλή καταχώρηση.

2. Καταχώρηση με ανταλλαγή συνδέσμου:
Χρησιμοποιήστε τον κώδικα: στη σελίδα σας και προβληθείτε στις πρώτες θέσεις της κατηγορία σας. Τα πρώτα αποτελέσματα πετυχαίνουν περισσότερες εμφανίσεις, άρα και περισσότερους επισκέπτες στο δικό σας ιστοχώρο.
Μετά την τοποθέτηση του παραπάνω κώδικα στο site σας, αποστείλετε email στο exchange@greekdirectory.eu με τίτλο "Ανταλλαγή Συνδέσμου". Εντός του email αναφέρετε τη διεύθυνση σελίδας που έχετε αναρτήσει το σύνδεσμό μας.

3. Προβεβλημένη καταχώρηση με κόστος 20 ευρώ / έτος:
Με μόνο 20 ευρώ έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας στα κορυφαία αποτελέσματα των διακεκριμένων σε ευδιάκριτο πλαίσιο. Οι καλυπτόμενες θέσεις είναι μονάχα τρεις και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

4. Διαφημιστικά banner σε επιθυμητή κατηγορία με κόστος 100 ευρώ / έτος:
Στην περίπτωση αυτής της διαφήμισης εμφανίζεστε στη δεξιά στήλη των banners και ταυτόχρονα δωρεάν στην προβεβλημένη καταχώρηση!

5. Διαφημιστικά banner σε όλες τις κατηγορίες του καταλόγου με 60 ευρώ / μήνα ή 400 ευρώ / χρόνο:
Στη διαφήμιση αυτή εμφανίζεστε στη δεξιά στήλη των banners σε κάθε κατηγορία!

6. Μέγας χορηγός του GreekDirectory.Eu:
Σε μοναδικό σημείο ακριβώς κάτω από το κεντρικό οριζόντιο μενού και προβολή σε όλες τις κατηγορίες του καταλόγου!
Στείλτε μας στη φόρμα κράτησης το πακέτο 6 και μάθετε για το κόστος της αποδοτικότερης διαφήμισης.ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

*Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23%
*Για πληρωμένη καταχώρηση στείλετε email στο paid@greekdirectory.eu με τίτλο "Πληρωμένη καταχώρηση". Εντός του email αναφέρετε τον αριθμό πακέτου, τη Διεύθυνση website, το Συννημένο banner για τα Πακέτα 4 και 5, Όνομα υπεύθυνου και Τηλέφωνο επικοινωνίας). Ένα μήνυμα θα σας αποσταλεί με τον τραπεζικό λογαριασμό για την κατάθεσή σας.