Αν θα θέλατε να αποκτήσετε ένα ακίνητο στην Κεφαλονιά, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Η αγορά ενός οικοπέδου σε χαμηλή τιμή είναι σίγουρο, ότι μελλοντικά θα αποδειχθεί μια αποδοτική επένδυση.

Τα τελευταία χρόνια, με την παρατεταμένη οικονομική κρίση αλλά κυρίως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο λόγω της πανδημίας, οι τιμές της γης αλλά και γενικά των ακινήτων έχουν πέσει πολύ. Έτσι οι ευκαιρίες για να γίνετε ιδιοκτήτες γης ή/και μιάς εξοχικής κατοικίας ίσως να βρίσκονται πιό κοντά από ποτέ. Λόγω δε της υπερπροσφοράς γης που παρατηρείται στα νησιά αλλά και στην Ηπειρωτική Ελλάδα, καλό είναι να έχει κανένας τον νου του για ευκαιρίες στο Real Estate.

Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στην Κεφαλονιά ο ενημερωμένος αγοραστής θα βρει φθηνές περιοχές, για να αγοράσει οικόπεδο ή εξοχική κατοικία σε χαμηλές τιμές. Στην περίπτωση δε εξοχικών κατοικιών, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές, μπορούν πια να αγοράσουν σε χαμηλές τιμές μια παλιά κατοικία την οποία με μικρό κόστος θα μπορούσαν να ανακαινίσουν.

Έτσι για παράδειγμα, στην Κεφαλονιά μπορεί κάποιος να βρει φθηνά οικόπεδα και να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του. Εμείς στην εταιρία μας, ENOS PROPERTIES, με το επιτελείο των έμπειρων συνεργατών μας θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε με το κλειδί στο χέρι το σπίτι σας, βάσει των δικών σας προδιαγραφών.

Οι κατασκευές μας, από μπετόν ή ξύλινες, διακρίνονται από υψηλή ποιότητα αλλά και για το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι προοπτικές για τα επόμενα χρόνια, είναι πολύ ενθαρυντικές. Οι σχετικές μελέτες δείχνουν ότι θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από τους Ευρωπαίους για την Ελλάδα. Λόγω της τηλεεργασίας, η οποία έχει αναπτυχθεί πολύ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ένας κάτοικος πχ της Κεντρικής ή της Βορείου Ευρώπης, που τώρα εργάζεται στη χώρα του, θα μπορεί βρίσκεται στην Ελλάδα και να εργάζεται κανονικά απομακρυσμένα!

Η χώρα μας μαζί με τις υπόλοιπες χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου θα δέχεται όλο και περισσότερους Βορειοευρωπαίους. Είναι σίγουρο ότι οι Βορειοευρωπαίοι θα θελήσουν να αποκτήσουν ακίνητο στην Ελλάδα, είτε για μόνιμη εγκατάσταση (εργαζόμενοι και συνταξιούχοι) είτε για διακοπές. Το γεγονός αυτό βέβαια, αναμένεται να ωθήσει τις τιμές των ακινήτων προς τα πάνω. Καλό θα ήταν λοιπόν να εξετάσετε από τώρα τις υπάρχουσες προσφορές σε βίλες, οικόπεδα και γενικότερα σε ακίνητα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα το Real Estate στην Κεφαλονιά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Ακίνητα στην Κεφαλονιά από την Enos Properties.